The Mallows skumfiduser marshmallows økologisk organic skumfidus
ORGANIC MADAGASCAR BOURBON VANILLA MARSHMALLOWS

ØKOLOGISKE BOURBON VANILJE SKUMFIDUSER

The Mallows er skumfiduser, som har fået en cremet, dyb og fyldig smag af det smagsholdige bourbon vanilje fra Madagaskar.

Vores sortiment omfatter “chewy” marshmallows overtrukket i ægte økologisk chokolade med de forskellige naturlige ingredienser uden at gå på kompromis. “Kun det bedste er godt nok” for at give dig en den eksklusive smagsoplevelse.

Skabt med passion NED TIL MINDSTE DETALJE

Hos The Mallows vægter vi økologi og rene råvarer højt. Vi vil nemlig gerne tage hensyn til miljøet og sørge for, at vores mallows kan spises med god samvittighed – med omtanke for dig, dyrene, planterne og planeten. Vores økologiske sortiment består af 6 varianter og 2 limited editons, som nytænkes flere gange i løbet af året.

Vi udvælger nøje de bedste naturlige råvarer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Dette betyder, at vi hele tiden arbejder på at udvikle nye spændende smage og hele tiden forsøger at gøre vores produkt endnu bedre. Vores mallows er “honest og unexpected”, og dét der især gør, at vi skiller os ud fra den traditionelle skumfidus er konsistensen. Vores mallows er nemlig mere “chewy” og med massere bid i. Vi kan godt lide, at man skal “tygge” sig igennem skumfidusen, og at man kan smage de forskellige lag, som man tygger sig igennem. Nogle af vores mallows er drageret med økologisk, belgisk hvid, mørk eller mælke-chokolade, mens andre er dusted med enten søde bær eller syrlig citron. Så hvad enten du er til letsaltet, surt, sødt eller bittert, vil du med garanti finde en variant, der matcher dine smagsløg.

BELGIAN CHOCOLATE

Belgisk chokolade

Alle vores råvarer er nøje udvalgte, og hos The Mallows er vi af den opfattelse, at kun det bedste er godt nok. Det gælder naturligvis også vores chokolade, som omkrænser de fleste af vores produkter. I vores økologiske linje benytter vi økologisk, belgisk chokolade, der karakteriseres som noget af det bedste chokolade i verden. Dette på grund af måden hvorpå kakaobønnen bearbejdes, men også på grund af de ingredienser, som indgår i processen. Tilsammen giver dette nemlig den reneste og mest fyldige smag i chokolade.

I vores karamelfyldte linje benytter vi forskellige former for luksuschokolade af høj kvalitet – ligeledes fra Belgien, hvor de altså har specialiseret sig i udvikling af chokolade. Dette med til at komplimentere den indre kerne af flydende karamel og fuldende oplevelsen fra inderst til yderst.

PERSIAN LIQUORICE

IRANSK LAKRIDS

Vores lakrids kommer fra Iran, som har det perfekte klima for at få den bedste smag i lakridsroden. Vi bruger lakridspulver og lakridsgranulat som begge er 100% økologiske og nøje udvalgte.

FRENCH CARAMEL

Fransk karamel

I to af vores varianter indgår karamel, som en karakteristisk del af smagsoplevelsen. Karamellen tilfører sødme og en fyldigere smag til produktet. Karamel indgår i varianterne Salted Caramel og Coffee & Caramel. Vores karamel er, ligesom vores chokolade, omhyggeligt udvalgt – vores karamel stammer nemlig fra Frankrig, hvor en familieejet virksomhed gennem flere generationer har specialiseret sig i at lave karamel af højeste kvalitet. 

The Mallows Julekalender

Julekalenderens indhold

Vores julekalender passer nemlig både til mænd, kvinder, voksne og børn. Det der gør vores julekalender speciel, er at den kun indeholder økologiske og naturlige råvarer. Du får smagen af en chewy, cremet, dyb og fyldig smag af det smagsholdige bourbon vanilje fra Madagaskar marshmallow der er coated med eksklusivt belgisk hvid, mørk eller mælkechokolade. 

En julekalender er den perfekte gave som holder længe og skaber en hyggelig stemning igennem hele december. Juleaften er kun en dag, men vi elsker julestemningen så meget at vi vil forvandle hele december til en magisk julemåned!