INGREDIENSER
Økologiske. Naturlige. Økologiske skumfiduser

Naturlige og økologiske ingredienser

THE MALLOWS - lavet med kærlighed med smag for detaljen,
særdeles chewy i konsistensen og certificeret økologisk.


Hos The Mallows vægter vi økologi og rene råvarer højt. Vi vil nemlig gerne tage hensyn til miljøet og sørge for, at vores mallows kan spises med god samvittighed - med omtanke for dig, dyrene, planterne og planeten.

MALLOWS

VANILJE MALLOWS

Valije mallows. økologiske skumfiduser. gul baggrund. vanilla marshmallows. organic. madagascar. madagaskar

The Mallows er skumfiduser, som har fået en cremet, dyb og fyldig smag af det smagsholdige bourbon vanilje fra Madagaskar.

Vores sortiment omfatter “chewy” marshmallows overtrukket i ægte økologisk chokolade med de forskellige naturlige ingredienser uden at gå på kompromis. "Kun det bedste er godt nok" for at give dig en den ekskusive smagsoplevelse.

CHOKOALDE

BELGISK CHOKOLADE

Belgisk chokoalde. Økologisk chkolade. Organic chokolate. the mallows. Belgium

Alle vores råvarer er nøje udvalgt. Det gælder naturligvis også vores chokolade, som stammer fra Belgien. Denne er lavet af de bedste økologiske kakaobønner, som har rødder i Vestafrika, hvor man i den tropiske varme dyrker dem under gode kår.

Grunden til at belgisk chokolade bliver kategoriseret som noget af det bedste chokolade i verden er både måden hvorpå kakaobønnen bliver bearbejdet samt de ingredienser, der indgår i processen. Dette giver tilsammen den reneste og mest fyldige kakaosmag i chokoladen.

Hos The Mallows dragerer vi vores mallows med 3 forskellige varianter af belgisk chokolade. Nemlig mørk chokolade der indeholder absolut mest kakao, mælkechokolade der røres sammen med mælk samt hvid chokolade, som kun indeholder kakaosmørret fra selve bønnen.

KARAMEL

FRANSK KARAMEL

Fransk Karamel. French caramel. Organic karamel. melting. smeltet. naturlig

I to af vores varianter indgår karamel, som en karakteristisk del af smagsoplevelsen. Nemlig i varianterne Salted Caramel og Coffee & Caramel. Vores karamel er, ligesom vores chokolade, omhyggeligt udvalgt - vores karamel stammer nemlig fra Frankrig, hvor der produceres noget af det lækreste, blødeste og mest cremede karamel i verden.

Netop vores leverandør har specialiseret sig i karamellisering, som giver den sødeste og mest fyldige smag i selve karamellen. Faktisk har de “nørdet” karamel så meget, at de tillader sig at omtale sig selv som “Eksperterne indenfor karameller”.

Skal du forkæle dig selv eller dem du holder af med lidt ekstra lækkert, vil vi anbefale dig at prøve en af vores varianter med karamel.

LAKRIDS

IRANSK LAKRIDS

Iransk lakrids. lakridspuler. lakridspinde. Iran

Vores lakrids kommer fra Iran som har den perfekte klima for at få den bedste smag i lakridsroden. Vi bruger lakridspulver og lakridsgranulat som begge er 100% økologiske og nøje udvalgt.

Når rødderne er høstet, transporteres de til lagre til sortering og tørring. Den friske rod indeholder ca. 20% vandopløselige ekstrakter. Efter fjernelse af de faste stoffer og urenheder ved filtrering tørres ekstrakten til en mørk pasta, der støbes i blokke eller spraytørres til et pulver eller granulat.