Viser 1–12 af 15 resultater

SIGNATURE COLLECTION GIFT BOX

350,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS GIFT BOX

110,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS LIMITED EDITION GIFT BOX

110,00 kr.
1 Stk
10 stk
50 Stk

CARAMEL FILLED MALLOWS + DOUBLE CARAMEL CHOCOLATE

Fra: 14,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS + DOUBLE CARAMEL CHOCOLATE BOX – 5 STK

65,00 kr.
1 Stk
10 stk
50 Stk

CARAMEL FILLED MALLOWS + DULCE CHOCOLATE

Fra: 14,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS + DULCE CHOCOLATE BOX – 5 STK

65,00 kr.
1 Stk
10 stk
50 Stk

CARAMEL FILLED MALLOWS + RUBY CHOCOLATE

Fra: 14,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS + RUBY CHOCOLATE BOX – 5 STK

65,00 kr.
1 Stk
10 stk
50 Stk

CARAMEL FILLED MALLOWS + SOUR PASSION FRUIT

Fra: 12,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS + SOUR PASSION FRUIT BOX – 5 STK

55,00 kr.
1 Stk
10 stk
50 Stk

CARAMEL FILLED MALLOWS + CRUNCHY TOFFEE

Fra: 12,00 kr.

Caramel Filled Marshmallows – Skumfiduser med Karamel

Hvem elsker ikke chokolade-, skumfidus- og karamelslik? Hos The Mallows har vi lavet, hvad vi synes, er den perfekte kombination af chokolade, skumfidus og karamel i én og samme bid. Vores Caramel Filled Mallows er store, chewy skumfiduser med en flydende midte af karamel og bund af kakao. Disse kommer i 3 forskellige varianter med dust på  toppen. Vi har en til dig, der elsker knasende karamelflager (Caramel Filled Mallows + Crunchy Toffee), en til dig der elsker søde hindbær (Caramel Filled Mallows + Rich Raspberry og selvfølgelig også en til dig, der er til det sure – nemlig en med syrlig passionsfrugt (Caramel Filled Mallows + Sour Passion Fruit). Derudover har vi 3 forskellige skumfiduser der er overtrukket med chokolade. Double Caramel Chocolate, Dulce Chocolate og Ruby Chocolate

Skumfiduser med karamel og chokolade

I vores økologiske produktsortiment findes skumfiduser med og uden chokolade. Udover dette har vi vores Caramel-Filled-Mallows-linje, som består af lidt større, chewy skumfiduser med karamelfyld. Vores økologiske sortiment er meget populært, og typisk dét, de fleste associeres os med, men for en “karamel-elsker” er vores Caramel Filled Mallows altså bare et must-try!

Uanset hvilken smagsvariant du er til, har vi en variant, der passer til netop dig. Vores produkter fås både i poser eller æsker samt flowpacks. Så hvad end du er til mange af samme slags eller “lidt af den, og lidt af den”, er der noget for dig! Vi har erfaring med, at netop vores flowpacks er en oplagt personalegave i forbindelse med eksempelvis påske og jul. Kontakt os for at høre nærmere om Jeres muligheder allerede i dag. Vi skræddersyr gerne et tilbud til netop Jer!