Historien om The Mallows

Historien om at skabe et Gourmet Produkt ud af Den Klassiske Skumfidus

Emma bülow , The Mallows, Økologiske skumfiduser med chokolade

EMMA BÜLOW:

Emma Bülow er datter af glaspuster Pernille Bülow og søster af lakridskongen Johan Bülow. Hun kommer fra en familie af iværksættere, og siden hun var helt lille, har hun altid vidst, at hun ville skabe noget, som var hendes helt eget. Allerede da hun blev gammel nok til at arbejde, introducerede hendes mor hende for det kreative miljø på Glastorvet i Svaneke – og her blomstrede en lille pige op med en masse idéer, drømme og gå-på-mod. For Emma, der er vokset op i en familie, der skaber og tænker stort, har det været naturligt at kaste sig ud i et projekt. 

Hele idéen bag The Mallows opstod, da Emma altid selv har elsket den klassiske, seje “flipper”. Den lille delfin som købes i supermarkeder, og som man kan trække flere centimeter lang, før man får en bid. Inspirationen fra den søde delfin, satte tankerne i gang hos den unge kvinde, som blot var 23, da hun flere gange ødelagde flere køkkenmaskiner i forsøget på at lave de første mallows med den helt perfekte chewyness – og herefter hun startede virksomheden The Mallows.  

THE MALLOWS:

Hos The Mallows har vi en økologisk- og en karamelfyldte linje. Vores økologiske linje består af vores 6 forskellige varianter samt 2 Limited Editions, som bliver udskiftet flere gange i løbet af året. Vores konventionelle linje består af vores Caramel Filled Mallows. Vi har fra starten i 2017 prioriteret at producere mallows på en ansvarlig måde med omtanke for miljøet og mennesket.

Vi udvælger nøje de bedste naturlige råvarer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Dette betyder, at vi hele tiden arbejder på at udvikle nye spændende smage og hele tiden forsøger at gøre vores produkt endnu bedre. Vores mallows er “honest og unexpected”, og dét der især gør, at vi skiller os ud fra den traditionelle skumfidus er konsistensen.

Vores mallows er nemlig mere “chewy” og med massere bid i. Vi kan godt lide, at man skal “tygge” sig igennem skumfidusen, og at man kan smage de forskellige lag, som man tygger sig igennem. Nogle af vores mallows er drageret med økologisk, belgisk chokolade, andre med luksus chokolade af høj kvalitet og nogle helt tredje er dustet med enten søde bær eller syrlig citron. Så hvad enten du er til letsaltet, surt, sødt eller bittert, vil du med garanti finde en variant, der matcher dine smagsløg. 

Hos The Mallows bærer vi alle en fælles vision om at give vores kunder en unik og speciel smagsoplevelse. Udforsk hele mallows-universet og spektret af smagsoplevelser hér på siden. Lad dig inspirere, forføre og tryllebinde, når The Mallows leverer gourmet mallows direkte til din dør.