Private Label Flowpacks

Økologiske marshmallows med belgisk chokolade
En gourmet oplevelse med dit logo

Økologisk logo the mallows marshmallows skumfiduser med chokolade Dk-øko-100

Private label er en unik mulighed for at skabe brand awareness. Giv jeres kunder eller samarbejdspartnere en gourmet oplevelse med jeres personlige præg.

Med en kombinationen af tekst, logo, grafik, foto og et eksklusivt økologisk produkt skaber i et sanseligt og velsmagende visitkort for jeres virksomhed. Bestil nemt og hurtigt!

Bestil nemt og hurtigt. Spar tid og besvær ved at sende os dit logo, og vi vil med glæde hjælpe med designet - helt uden ekstra gebyrer. Men du er også velkommen til at sende dit helt eget design, hvis du foretrækker det.

Priser er i DKK og ekskl moms
Private Label tryk leveres i udvalgte farver
Leveringstiden er ca. 3 uger fra godkendt design
Mallows skumfiduser har en holdbarhed på 12 mdr

Inden produktionen sættes i gang, sender vi dig en korrektur til godkendelse. 

Private label - Enkelt indpakket økologiske skumfiduser med chokolade med eget logo

Firma slik til voksne, der er stærkt vanedannende. Drømmer du om at dele firmagaver ud, som du selv har lyst til at spise?

Hos The Mallows har du mulighed for at investere i individuelt pakkede flowpacks med dit eget påtrykte logo og budskab; en super indbydende og hygiejnisk firmagave, der forsøder dine kunder og kollegers maver. Og din egen!

Vi har et hav af elskelige skumfidus-varianter med hver deres smag og udtryk, så det er bare at dykke ned i vores verden af voksen slik og vælge din favorit.

Især samspillet mellem det søde og det salte er populært til firmagaver, men du har naturligvis mulighed for at udvælge lige nøjagtig den smag der passer bedst til jeres udtryk.

Husk endelig at sørge for en grundig prøvesmagning af de forskellige skumfiduser inden du vælger at få trykt logo på din udvalgte flowpack!

Vores voksen-skumfiduser, også kaldet The Mallows, har nogle farligt gode smagskombinationer, der skaber helt igennem uimodståelige smagsoplevelser! 

Smagsoplevelser du kan drage fordel af som en firmagave med dit logo på.

Hvis firmagaven er slik med eget logo er med til at gør jeres firma populært

Hvem siger du kun må dele dit slik med logo ud, når der skal gives julegaver eller en gavekurv?

The Mallows i din foretrukne smag og med jeres eget logo er perfekte til at stille som chewy gourmet-guf i receptionen eller til snack pausen under jeres egne møder og konferencer. 

Det indbydende økologiske voksenslik er desuden helt perfekt til at dele ud på messen eller under kundebesøget. Giv dem et lækkert spiseligt visitkort, der gør maven glad og får hjernen til at tænke på jer.

Firmagaver skaber altid glæde, også til hverdag, og med dit eget logo og din omhyggeligt udvalgte smagssammensætning har du mulighed for at brande dig med frugtige, sure, søde og salte smagsoplevelser. Du kan se udvalget af mallows der kan omdannes til din helt særlige firmagave med egen branding her. 

Hvad er private label flowpack slik til virksomheder?

Private label betyder at du får omdannet et eksisterende produkt (i det her tilfælde vores chewy marshmallows) til at fremstå som dit eget.

Du får altså det bedste af vores økologiske gourmet slik men emballagen er trykt med dit logo eller budskab. Printet, skræddersyet og tilpasset til din virksomhed eller en helt særlig anledning. Dvs. du serverer Mallows hvor du står som afsender på indpakningen. 

Private label kan i princippet fremstilles i alle størrelser, men lige nøjagtigt når det kommer til voksne og slik så spiller hygiejnen en vigtig rolle. Det er bare rart at skumfiduserne er individuelt pakket ind så man ikke skal dele fedtede fingre med andre!

Det er det vi kalder flowpacks - det betyder individuelt indpakket. 

Perfekt når du gerne vil dele og samtidigt tænker på hygiejnen.

Så en private label flowpack fra The Mallows er altså din udvalgte smag i skumfidus, pakket smukt i en skræddersyet individuel emballage, specialfremstillet kun til jer.

Vi har et hav af elskelige skumfidus-varianter med hver deres smag og udtryk, så det er bare at dykke ned i vores verden af voksen slik og vælge din favorit.

Vi ved det det er svært at vælge… Så husk endelig at sørge for en grundig prøvesmagning af de forskellige skumfiduser inden du vælger at få trykt logo på din udvalgte flowpack!

Firmagaver af slik med eget logo er med til at gør jeres virksomhed populær

Slik med virksomhedslogo er med til at forsøde hverdagen, messen, firmafesten, produktlanceringen eller perfekt til at dele ud til kunder og klienter. Uanset om dine skumfiduser skal pynte i en gavekurv, anvendes til julegaver eller bruges som decideret reklame, så vækker søde gaver altid begejstring.

Individuelt pakkede marshmallows er desuden perfekte til at stille som chewy gourmet-guf derhjemme i receptionen eller til snack pausen under jeres egne møder og konferencer. 

Fik vi nævnt at de er fremstillet i Danmark, smager himmelsk, er lækkert indpakket og kan prale af at være økologiske, så du og din virksomhed rammer fuldstændig plet i tidens ånd?

The Mallows private label flowpacks er din mulighed for at kreere et lækkert spiseligt visitkort med dit logo, der gør alle maver glade.

Hvis du er interesseret i at brande dig og din virksomhed med frugtige, sure, søde og salte smagsoplevelser, kan du se udvalget af mallows der kan omdannes til din helt særlige firmagave med egen påtrykt logo og branding her

 Hvis du udfylder formularen eller kontakter os på info@themallows.dk så vender vi fluks tilbage og fortæller hvad vi kan tilbyde din virksomhed.