Firmagaver, B2B løsninger og Private label

Find personalegaver og gaver til medarbejdere

Forkæl dit personale, dine samarbejdspartnere eller dine kunder med den perfekte firmagave i form af skumfiduser med eller uden chokolade. Vi ved, at firmagaver skaber glæde, men kræver særlig omtanke at udvælge den helt rigtige. Vores økologiske firmagaver er den ultimative gaveidé, der passer til alle anledninger året rundt – herunder også julegaver til personalet – og ligeledes passer smukt i gavekurve.

Udfyld formularen nedenfor eller kontakt os på info@themallows.dk for at høre, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

The Mallows Økologiske skumfiduser Salted Caramel og maldonsalt stor med mælkechokolade, karamel og salt enkeltpakket belgisk chokolade firmaslik flowpacks organic marshmallows Emma Bülow

Priser er DKK og eks moms
Private Label med farver
Leveringstid 3 uger fra godkendt design

Inden produktionen sættes i gang, sender vi dig en korrektur til godkendelse. 

Danske firmagaver der glæder dine medarbejdere

Hverdag kæmper dine medarbejdere for jeres virksomhed for at skabe resultater. Firmagaver er den perfekte måde at glæde en medarbejder eller kollega og udtrykke taknemmelighed for deres indsats. Hos os er vi sikre på at kunne give dine medarbejdere et smil på læben med vores økologiske gourmet skumfiduser og naturlige produkter som er lavet af de bedste råvarer. Alle ingredienser, alt fra chokolade til lakrids er nøje udvalgt.

Hos The Mallows tilbyder vi danske firmagaver til både store og små virksomheder. Hos os finder du nemt den helt rigtige personalegave uanset anledning. Fælles for samtlige gaveløsninger er, at alle vores produkter produceres af de bedste, særligt udvalgte råvarer. Således kan vores mallows spises med god samvittighed. Endvidere vækker du med garanti ægte glæde hos dine medarbejdere eller særlige kunderelationer ved at give dem en god og overraskende smagsoplevelse. 

Giv os jeres budget pr. medarbejder og vi skræddersyr et tilbud til jer.