Firmagaver, b2b & Private label

Find personalegaver og gaver til medarbejdere

Forkæl dit personale, dine samarbejdspartnere eller dine kunder med den perfekte firmagave i form af skumfiduser med eller uden chokolade. Vi ved, at firmagaver skaber glæde, men kræver særlig omtanke at udvælge den helt rigtige. Vores økologiske firmagaver er den ultimative gaveidé, der passer til alle anledninger året rundt – herunder også julegaver til personalet – og ligeledes passer smukt i gavekurve.

Udfyld formularen nedenfor eller kontakt os på info@themallows.dk for at høre, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Økologisk logo the mallows marshmallows skumfiduser med chokolade Dk-øko-100

Private label er en unik mulighed for at skabe brand awareness. Giv jeres kunder eller samarbejdspartnere en gourmet oplevelse med jeres personlige præg.

Med en kombinationen af tekst, logo, grafik, foto og et eksklusivt økologisk produkt skaber i et sanseligt og velsmagende visitkort for jeres virksomhed.

Priser er DKK og eks moms
Private Label med valgfrie farver
Leveringstid 3 uger fra godkendt design

Inden produktionen sættes i gang, sender vi dig en korrektur til godkendelse. 

Danske økologiske firmagaver, der glæder dine medarbejdere

Hverdag kæmper dine medarbejdere for jeres virksomhed for at skabe resultater. Firmagaver er den perfekte måde at glæde en medarbejder eller kollega og udtrykke taknemmelighed for deres indsats. Hos os er vi sikre på at kunne give dine medarbejdere et smil på læben med vores økologiske gourmet skumfiduser og naturlige produkter som er lavet af de bedste råvarer. Alle ingredienser, alt fra chokolade til lakrids er nøje udvalgt.

Hos The Mallows tilbyder vi danske firmagaver til både store og små virksomheder. Hos os finder du nemt den helt rigtige personalegave uanset anledning. Fælles for samtlige gaveløsninger er, at alle vores produkter produceres af de bedste, særligt udvalgte råvarer. Således kan vores mallows spises med god samvittighed. Endvidere vækker du med garanti ægte glæde hos dine medarbejdere eller særlige kunderelationer ved at give dem en god og overraskende smagsoplevelse. 

Giv os jeres budget pr. medarbejder og vi skræddersyr et tilbud til jer. 

Den økologiske firmagave, der også smager godt!

Har din virksomhed en grøn profil er det en hel naturlig forlængelse af jeres brand at vælge at forære økologiske firmagaver. Men en økologisk gave er ikke nok: Det er også vigtigt, at den smager godt!  Vi anvender kun det bedste af det bedste i vores Mallows: Økologisk bourbon vanilje, belgisk chokolade, fransk karamel og iransk lakrids. Bærrene og frugterne i vores frugt-fiduser er naturligvis også økologiske. Vi har 6 faste økologiske skumfiduser og 2 limited editions, - alle produceret og pakket i Danmark.   For at vores eksklusive skumfiduser fra The Mallows kan klassificeres som økologisk certificeret og opnå det økologiske spisemærke, skal alle ingredienser produceres på økologiske landbrug.  Vi udvælger nøje leverandørerne til vores chewy skumfiduser, de skal nemlig ikke bare være økologiske: Deres produkter skal også være i topklasse! Du er altså sikker på din økologiske firmagave også bare smager uuuuuhhmm! 

Alle vores økologiske skumfiduser kan pakkes i en lækker hygiejnisk flowpack, der selvfølgelig kan skræddersys med netop dit logo og budskab.

Din firmagave skal både forkæle og skabe positive associationer

Firmagaver har i bund og grund to funktioner: De skal sige tak og skabe et ‘positivt vibe’ om din virksomhed. Det gør gaver der indeholder Mallows skumfiduser.
Vi garanterer at det spreder glæde at åbne en lækker en lille pakke i en smuk farve, der straks sender maven i den 7. himmel. Du får den perfekte firmagave med eget logo i form af lækre dragerede eller dustede skumfiduser fra The Mallows.

Kontakt os i dag for et skræddersyet tilbud på en spiselig økologisk firmagave, der med sikkerhed vækker glæde!