DEN delevenlige GAVE

Den Økologiske Julekalenders indhold

Vores julekalender passer både til mænd, kvinder – voksne og børn. Det der gør vores julekalender speciel, er at den kun indeholder mallows produceret af økologiske og naturlige råvarer.

Du får smagen af en cremet, dyb og fyldig smag af det smagsholdige bourbon vanilje fra Madagaskar marshmallow der er coated med eksklusivt belgisk hvid, mørk eller mælkechokolade. 

En julekalender er den perfekte gave, som holder længe og skaber en hyggelig stemning hele december. Juleaften er kun en dag,
men vi elsker julestemningen så meget, at vi vil forvandle hele december til en magisk julemåned!

DESIGNET med passion NED TIL MINDSTE DETALJE

Årets julekalender er specialdesignet ned til mindste detalje. Klassisk og stilren udenpå og farverig indeni og så pynter den så fint i alle hjem gennem hele december. Tæl ned til juleaften sammen med The Mallows og inkludér denne smukke kalender i din julepynt.

Founder & owner – Emma Bülow 

01.

INHOLD AF JULEKALENDER

Kalenderen indeholder hele 2 x 24 enkeltpakkede mallows med en særlig overraskelse bag låge 25. Den egner sig derfor perfekt til deling eller til en stor mallow-elsker. De enkeltpakkede mallows, du finder i kalenderen, har hver sin karakteristiske farve, så du nemt og enkelt kan finde frem til din favorit – de har nemlig samme farve, som poserne vores mallows normalt kommer i.

02.

DEN NATURLIGE SMAG

Det særlige kendetegn ved vores mallows er, at de er økologiske og lavet af de bedste råvarer. Konsistensen er ligeledes vores kendetegn, da vi især her skiller os ud. Vi elsker chewyness og massere smag! I kalenderen finder du hele 8 forskellige smagsvarianter, så du har mulighed for at smage langt størstedelen af vores sortiment; også vores limited editions.

03.

DESIGN OG DETALJER

Årets julekalender er inspireret af det klassiske og minimalistiske look. Vi ønsker, at vores kalender skal kunne pynte i alle hjem hele december. Kalenderen egner sig godt til både mænd og kvinder – børn og voksne.

Sidste år blev vores eftertragtede julekalender med karamelfyldte skumfiduser revet væk på rekordtid, og igen i år har vi produceret et begrænset antal. Sørg for at sikre dig din eksklusive julekalender i god tid. 

Denne julekalender indeholder 12 forskellige karamelfyldte skumfiduser, og byder på hele 6 nye limited editions. Nogle drageret med luksus chokolade, andre dustet med vores favorit smage – fælles for dem alle er et blødt center af flydende karamel. Kombinationen af de mest velsmagende råvarer og vores fantastiske karamelfyldte mallows vil med garanti skabe glæde hver dag gennem hele december.