Viser 1–12 af 20 resultater

SIGNATURE COLLECTION GIFT BOX

350,00 kr.
Large 250 stk + Glascontainer
Regular 66 stk + Glascontainer
X-Large 600 stk + 2 Glascontainere
Refill 250 stk i kasse

THE MALLOWS GIFT FLOWPACK MIX + PERNILLE BÜLOW GLASCONTAINER

Fra: 530,00 kr. Fra: 350,00 kr.
10 stk
250 stk
40 stk

CHOC MIX FLOWPACKS – SKUMFIDUSER MED CHOKOLADE

Fra: 50,00 kr.

CRISPY MALLOWS – SKUMFIDUSER MED COOKIE & MÆLKE CHOKOLADE 90G

65,00 kr.

CRISPY MALLOWS – SKUMFIDUSER MED KARAMEL & DULCE CHOKOLADE 90G

65,00 kr.

GOLDEN HEARTS – SKUMFIDUSER MED DULCE CHOKOLADE & SALT 90G

65,00 kr.

INTENSE BANANA & DARK CHOC – SKUMFIDUSER MED BANAN & MØRK CHOKOLADE 90G

65,00 kr.

MALLOW HEARTS – SKUMFIDUSER MED HVID CHOKOLADE & HINDBÆR 90G

65,00 kr.

PISTACHIO & WHITE CHOC – SKUMFIDUSER MED PISTACIE & HVID CHOKOLADE 90G

65,00 kr.

DARK LIQUORICE – SKUMFIDUSER MED LAKRIDS 150G

90,00 kr.

SALTED CARAMEL – SKUMFIDUSER MED KARAMEL 150G

90,00 kr.

Chocolate Coated Gourmet Marshmallows – Skumfiduser med Chokolade

Hvad enten du er til skumfiduser med belgisk mørk chokolade, hvid chokolade eller mælkechokolade, har vi med garanti en variant, der passer til netop dig. Med vores skumfiduser med chokolade skaber vi den perfekte smagsoplevelse med kombinationen af skumfidus og chokolade. Her får du altså en skumfidus med en fyldig smag af vanilje i sin kerne samt belgisk chokolade på overfladen.

Hos The Mallows vægter vi økologi og naturlige råvarer højt. Vi har nemlig en fælles vision om at passe på miljøet, tage ansvar og sørge for, at vores skumfiduser kan spises med god samvittighed. I vores produktudvikling af disse har vi nøje fokus på at udvælge de bedste råvarer, og altså ej heller gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er vi særligt stolte af vores økologiske linje, der består af 6 varianter i standardsortiment samt 2 limited editions, der løbende bliver nyfortolket.

Et bredt udvalg af skumfiduser med chokolade

Hos The Mallows finder du et bredt udvalg af skumfiduser med forskellige smagskombinationer. Vi laver økologiske skumfiduser med og uden chokolade samt gourmet skumfiduser med karamelfyld.

Det særlige kendetegn for vores skumfiduser er, at de er chewy i konsistensen. Vi kan godt lide, at man skal tygge sig gennem skumfidusen. Ved første bid bliver du mødt af et lag lækker, belgisk chokolade. Dén chokolade som er anerkendt for værende den bedste i verden. Hos The Mallows sælger vi, udover chokolade skumfiduser, også skumfiduser, der er dustet med forskellige smage. Her har vi skumfiduser søde jordbær og solbær eller syrlig citron. Så hvad end du er til chokolade, syre, sødme eller bitterhed, har vi sikkerhed noget, du kan lide.

Skumfiduser dragéret med chokolade – og smag!

Vores lækre skumfiduser fås med både belgisk -mørk, -lys og -hvid chokolade. Uanset hvilken chokoladetype, der er din favorit, har vi et produkt med denne slags. Dragéringen af vores skumfiduser sker ved, at produktet triller rundt i en stor tønde, mens den pågældende chokolade hældes på meget forsigtigt. Skal der tilføjes nogle andre smage – eksempelvis lakridsgranulat, salt eller kaffe – gøres dette undervejs. Når vores skumfiduser dragéres med chokolade, får man en kombination af gourmet chokolade og chewy skumfidus, der tilsammen skaber en unik smagsoplevelse. De chokoladeovertrukne skumfiduser findes i flere smagsvarianter. Blandt andet Skumfiduser med belgisk mælkechokolade og lakrids eller Skumfiduser med hvid chokolade, kaffe & karamel.

Ekstra forkælelse op til jul? Hos The Mallows har du også mulighed for, at forkæle dig selv eller én du holder af med vores gourmet julekalender, der indeholder hele 8 forskellige varianter – inklusiv vores mest populære skumfiduser med chokolade, gamle kendinge og nye, spændende smagsoplevelser.