Viser alle 8 resultater

THE MALLOWS – ØKOLOGISK JULEKALENDER 2023

325,00 kr.

2 x CARAMEL FILLED MALLOWS JULEKALENDER 2023

690,00 kr.

SIGNATURE COLLECTION GIFT BOX

350,00 kr.

STRAWBERRY + BLACKCURRANT – SKUMFIDUSER MED BÆR 80G

55,00 kr.

SOUR LEMON – SKUMFIDUSER MED LEMON – 80G

55,00 kr.
10 stk
Large 250 stk
Regular 40 stk

SOUR LEMON FLOWPACKS – SKUMFIDUSER MED LEMON

Fra: 50,00 kr.

Classic Mallows – Skumfiduser uden Chokolade

Hos The Mallows finder du vores bud på en nyfortolkning af den klassiske skumfidus. Vi producerer luksus skumfiduser med økologiske råvarer af høj kvalitet. Kernen i vores skumfidus består af en fyldig vaniljeskumfidus og hertil forskellige smagskombinationer. Hos The Mallows går vi ikke på kompromis med kvaliteten – kun de bedste råvarer gode nok. Vi tilbyder en eksklusiv smagsoplevelse med skumfidusen i centrum.

I vores sortiment finder du forskellige varianter af skumfiduser. Vi kan blandt andet tilbyde skumfiduser med chokolade eller skumfiduser med karamefyldl. Vores bud på “lidt mere klassiske” skumfiduser uden chokolade kommer i 2 forskellige smagsvarianter. Vi tilføjer den karakteriske smag ved at duste vores skumfiduser i enten en blanding af søde bær eller syrlig citron. Disse kombinationer skaber en smagsoplevelse, der balancerer det sure, det søde og det frugtige helt perfekt.

Skumfiduser af høj kvalitet

Du finder The Mallows’ skumfiduser hos flere forhandlere rundt omkring i landet, men du kan også købe vores skumfiduser online. På vores webshop finder du det fulde sortiment, uanset om du er til skumfiduser med eller uden chokolade – eller måske endda skumfiduser med en flydende midte af karamel. Flere gange i løbet af året overrasker vi ligeledes vores kunder med limited editions, og netop derfor, er det altid er en god idé at holde sig opdateret hér på siden.

Hos The Mallows har vi stor fokus på råvarer af høj kvalitet og økologi. Vi producerer skumfiduser med omtanke for miljøet og ansvar for vores omgivelser. Vi ønsker nemlig, at vores produkter kan spises med god samvittighed. Vi udvælger nøje de bedste råvarer og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Overvejende adskiller vores skumfiduser sig fra andet traditionelt skumslik ved selve skumfidusens konsistens. Netop vores skumfiduser har en ekstra “chewy” fornemmelse, da vi godt kan lide en skumfidus med et godt bid – det er også netop dét, der er vores helt særlige kendetegn. Den høje kvalitet af råvarer og særlige “chewyness” er dét, der gør vores skumfiduser ekstraordinære.

Classic Mallows

Vores Classic Mallows er vores økologiske, vanilje skumfiduser dustet med forskellige smage. Netop smagskombinationerne hos The Mallows har til formål at skabe en eksplosion af smag, der aktiverer alle sanser. Du finder vores klassiske skumfiduser i kombinationerne Sour lemon + Vanilla  og Strawberry + Blackcurrant. Begge varianter har en fantastisk, fyldig smag, men valget afhænger af, om du er til det sure eller søde. Hvem ved? Måske du bør prøve dem begge!